Bună!

Numele meu este Andreea Ignat și de 15 ani mănânc PR la micul-dejun, la prânz și la cină. Aah, da, și între mese. Și tot timpul cu zâmbetul pe buze! Sunt om de comunicare și, înainte de toate, OM, caracteristică esențială în munca de PR.

Am lucrat pentru companii de toate dimensiunile, atât din țară, cât și din străinătate, din domeniul privat, de stat și ONG. Timp de 10 ani am lucrat ca freelancer, iar din 2013 am lansat agenția de PR Tapioca, unde am atras mai mulți colaboratori. Timp de câțiva ani am fost și lector asociat la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, unde am împărtășit studenților din experiența mea în Comunicare și Relații publice.

Îmi place enorm să cercetez, să vin cu idei noi și personalizate, să implementez campanii creative și să îmi știu clienții fericiți. Una dintre pasiunile mele este scrisul, lucru pe care îl fac atât pentru clienți, cât și pentru blogurile mele personale și de nișă.

Mă implic 100% cu entuziasm și pasiune în toate proiectele în care cred și în care pot să îmi aduc aportul. Acord întotdeauna atenția cuvenită tuturor clienților și le ofer soluții utile, personalizate și inovative. Mă pliez pe stilul de lucru al fiecărui client, pentru a ajunge la o comunicare optimă.

Îmi place să ies din tipare și să fac lucrurile altfel.

Hai să ne cunoaștem!

Hai să ne cunoaștem la o ceașcă de vorbă și să povestim despre cum putem lucra împreună pentru compania ta!.