Putem colabora pe:


Relații Publice

Chiar și după atâția ani, domeniul Relațiilor Publice este destul de neînțeles, deși toate afacerile au nevoie până la urmă de PR. Și nu doar atunci când ajung în situații de criză, ci pe tot parcursul derulării de activități, tocmai pentru a nu ajunge într-o situație critică de urgență.

Vorbim aici de comunicarea internă între angajați, de motivarea lor, de comunicarea cu clienții și colaboratorii, de comunicarea cu mass-media, de cercetare, analiză, planificare, implementare și evaluare, de strategii de comunicare, de poziționare pe piață, de creșterea vizibilității, de umanizarea companiei, de crearea unei imagini favorabile a companiei și de transmiterea unui mesaj pozitiv și unitar în rândul tuturor publicurilor interne și externe ale companiei.

Clienții au o mai mare încredere în companiile de care aud de bine și care sunt mai umane. Așa că, hai să creionăm împreună planul de comunicare și PR pentru afacerea ta!

Content PR

Se pune din ce în ce mai mult accent pe conținut original și atractiv. Clienții au nevoie să citească ceva nou, util și plăcut, iar companiile au nevoie să se diferențieze în marea de informații și de texte la fel.

Ai nevoie de texte de prezentare, de mesaje corecte, de cuvinte potrivite pentru a ajunge ușor la clienții tăi și pentru a-i face să rămână fideli brandului tău. Fie că vei comunica online sau offline, ai nevoie de un specialist în cuvinte, care să se joace așa cum trebuie cu ele și care să transmită mesajul corect.

Scriu texte de prezentare pentru site, materiale de prezentare print, comunicate de presă, texte pentru invitații la evenimente și felicitări, texte pentru bloguri, discursuri, interviuri și orice înseamnă alăturare de cuvinte.

Organizare de evenimente

Cine spune că organizarea de evenimente este un lucru simplu, se înșală puternic. Este un domeniu care implică mult stres, nu doar pentru cei fără experiență, ci și pentru cei cu ani buni în spate. Pentru că trebuie să fii mereu în priză, să fii atent la detalii neimaginabile și să găsești soluții la situații neașteptate.

Fie că vorbim de conferințe de presă, de cocktailuri, concerte, lansări, inaugurări, conferințe, festivaluri, evenimente private, petreceri de firmă, ai nevoie de cineva cu experiență, care să se ocupe de toate amănuntele presante, cât tu te bucuri de succesul evenimentului.

Mă ocup de tot ce înseamnă organizarea unui eveniment, de la concept și planificare, până la implementare și follow-up.

Training

Cea mai importantă resursă a afacerii tale este chiar echipa ta. Fiecare om din compania ta formează baza, valoarea și imaginea pe care firma le are în fața clienților tăi. Dacă oamenii tăi nu sunt pregătiți, uniți și motivați, atunci și afacerea ta va avea de suferit.

De peste 10 ani sunt trainer certificat pe Soft Skills, livrând național și internațional traininguri în următoarele domenii: Comunicare interpersonală; Lucru în echipă; Public speaking și Abilități de prezentare; Management organizațional și personal; Managementul stresului și al timpului; Leadership; Relații Publice.

Indiferent de numărul angajaților tăi, putem lucra pe programe personalizate, care presupun activități creative și învățare prin experiență.

 

Social Media

Chiar dacă ți se pare că social media sunt simple, lucrurile nu stau deloc așa. Social media înseamnă mai mult decât atât.

Înseamnă să știi să alegi canalul potrivit afacerii tale, să alegi resursele corecte, să postezi într-un anumit interval orar, să postezi un anumit număr de cuvinte corecte, să concepi și să implementezi planurile editoriale, să știi cum să transformi un monolog în dialog activ, să implementezi campanii în social media și să știi să le analizezi. Pare mai complicat acum, nu? Gândește-te și cât timp ți-ar lua dacă ai face-o tu!

De aceea îți propun să te ocupi tu de ce știi mai bine, adică de gestionarea afacerii tale, și să mă lași pe mine să fac ce știu mai bine, adică PR și comunicare online.

Hai să colaborăm!

Ai nevoie de unul sau mai multe dintre aceste servicii? Contactează-mă și hai să vedem cum putem lucra împreună pentru afacerea ta!